top of page

Escape Room

We zijn helaas permanent gesloten, excuses voor het ongemak.

WAT IS EEN ESCAPE ROOM?

In een Escape Room laat je je letterlijk opsluiten. De deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer zien te ontsnappen.
 

Zodra je opgesloten zit cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen openen.

 

Slaag je daar binnen de gestelde tijd in (60 minuten)?

Dan hebben jullie hebben de Escape Room weten op te lossen! Dat lukt zeker niet iedereen. 

DE OVERSTROMING

Escape Room 'de Overstroming' ligt midden in Zeeland. Zeeland heeft sinds jaar en dag te maken gehad met overstromingen.

 

Na de ramp van 1953 lijkt het door komst van alle waterwerken nu eindelijk onder controle. Toch blijft het water rond de Zeeuwse eilanden naast een verfrissende vriend in de zomer… een gevaarlijke vijand tijdens stormen.

Het thema van de Escape Room is dan ook de overstroming van 1953. Je kunt je voorstellen dat hele gezinnen die destijds in een huis zaten daadwerkelijk moesten vluchten voor het water!
 

EEN UITJE VOOR IEDEREEN!

Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, een Escape Room is een uitdaging voor jong en oud! Dacht je je mede-escapers goed te kennen? Dan kan dat misschien wel eens heel anders zijn na het spelen van de escaperoom…

INFORMATIE

 • TIJDSDUUR: 1 uur (per groep)

 • DEELNEMERS: 2-6 per escape

 • 2-3 personen €75

 • 4-6 personen €90
   

 • Direct boeken?

  Telefoon: 0634559189
  E-mail: mail@pitnick.nl

VAKANTIEPARK SCHOUWEN

Onze Escape Room is gevestigd op onze horeca locatie: Pitnick.

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld die in combinatie met de Escape Room geboekt kunnen worden.

Ook een combinatie met lunch is mogelijk.

 • Meer informatie?

  Telefoon: 0634559189
  E-mail: mail@pitnick.nl

WEEST OP TIJD!

Een Escape Room is het groepsuitje van dit moment.

Daarom vragen wij u om 15 minuten vooraf aanwezig te zijn.

Dit in verband met groepen die na jullie de Escape Room willen beleven. De 15 minuten zijn nodig om de inschrijving af te ronden en instructies te geven!

ERVARING VAN ONZE BEZOEKERS

Saskia Hofstra

Het was erg leuk! Wat vooral leuk was, is dat je continu aanwijzingen nodig hebt om de volgende vraagstukken op te lossen als een soort ketting waren die ingenieus met elkaar verbonden. We hebben ook heerlijk gegeten na de Escape Room. Het was op-en-top verzorgd!

Verena Molenschot

Het avontuur, de spanning, de race tegen de tijd, het gepuzzel. Nu ben ik een echte puzzel freak, maar het is ook gewoon echt heel cool om dit met mijn team van de supermarkt te doen! Ik leerde ze echt beter kennen. Daarna hebben we onverwacht heerlijk gegeten! Een hele leuke dag beleefd en ook nog is door de baas betaald! ;-)

Thomas Z. A.

Echt een hele toffe ervaring. Continu puzzels oplossen die te maken hebben met het gebied waar ik als kind in ben opgegroeid. Het was ook wel een beetje luguber. Als je je dan inbeeld dat mensen helemaal vast zaten in hun huis en het buiten stormt en je omringt bent met de zee en enorme golven!

bottom of page