Pitnick’s Projecten

Klik hier voor een eerste indruk van Pitnick’s projecten. 

Pitnick heeft naast de catering nog twee andere projecten lopen. Dat zijn Pitnick’s Beachbar en Pitnick’s Coffee & Lunch Café in Renesse. Twee unieke plekken waar je terecht kan voor een lekkere cocktail met de voeten in het zand of voor de beste koffie met gebak in het centrum van Renesse. 

Wij zitten niet stil en dat hoeft u ook niet, er zijn tal van activiteiten die wij organiseren en aanbieden. Op het strand denk aan het SUPPEN (stand-up-paddeling), zeehonden spotten, Skim-boarden en pallethout schilderen en bij Pitnick’s Coffee & Lunch Cafe is er een overdekte kinderspeelhoek. De kids vermaken zich terwijl u geniet van een kopje koffie, gebak, lunch of borrel met bijpassend hapje.

Beide locaties zijn ontstaan door creatieve samenwerkingen waarbij we elkaar versterken.

Deze projecten geven ons veel energie wat zorgt voor nieuwe ideeën en mogelijkheden voor bestaande of nieuwe horeca locaties. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de opties, de koffie staat klaar!

Pitnick’s Coffee & Lunch Cafe is te vinden op Hogezoom 194, Renesse op de eerste verdieping in het Deltawarenhuis.

Pitnick’s Beachbar is vanaf 1 april tot 1 oktober geopend bij goed weer. Wij zijn te vinden aan de rampweg bij strandovergang ‘Kijkduin’, te Renesse.

Link Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>